Doktor rock çalsana

Haber Giriş : 06 Aralık 2006 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmirli dört doktor iş stresini atmak için bir müzik grubu kurdu. Rock müzik yapan grup üyelerinin en büyük isteği hastalar yararına sahneye çıkmak

DOKTORLARIN ?Ters Yöne Gidenler' adını verdiği grubun solisti Eşrefpaşa Belediye Hastanesi'nde görevli Radyoloji Uzmanı Dr. Tansu Coşkunoğlu, insan sağlığının bozulmasındaki en önemli etkenlerden birinin stres olduğunu belirterek ?Bizim işimiz insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olarak yaşamlarını sürdürmelerine yardımcı olmak. Onun için stresten kurtulmaya çalışıyoruz. Bunun en eğlenceli yolu da sanırım müzik yapmak'' diyor. İşten çıktıktan sonra düzenli olarak stüdyoya girip şarkı söylediklerini dile getiren Coşkunoğlu, müzik yaparken hem stres attıklarını hem ertesi gün işe dinlenmiş olarak gittiklerini vurguluyor.

GRUBUN diğer üyeleri Ege Üniversitesi (EÜ) Tıp Fakültesi'nde görevli Anatomi Asistanı Dr. Servet Çelik, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Kliniği'nde görevli Asistan Dr. Emrah Doğan, EÜ Tıp Fakültesi Ortopedi Anabilim Dalı'nda görevli Asistan Dr. Baran Kömür de, Tansu Coşkunoğlu gibi müzik tutkunu. ?Müzik yaparken içimizi dökerek rahatlıyoruz, stresimizi atıyoruz' diyorlar. Hastalar için sahneye çıkmak isteyen grup, ilk olarak Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören minik hastalar için bu ay içinde konser verecek.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber